Champions League Voorspellingen - Wedden op het seizoen 2021/2022

Ieder jaar opnieuw wedden vele voetbalfans op de Champions League, misschien wel de meest interessante competitie binnen het voetbal. Dit maakt de competitie bij uitstek geschikt voor het wedden op de Champions League. De wedstrijden zijn immers tussen teams waar ‘s werelds bekendste voetballers spelen en daardoor voortdurend in het nieuws zijn. Weddenschappen plaatsen bij online bookmakers, kan het kijken van de wedstrijden nog leuker maken. Je kunt wedden op jouw persoonlijke voorkeur, maar een betere kans op winst krijg je door onderstaande Champions League voorspellingen te gebruiken. 

Dé Bookmaker voor Nederlanders!

CHAMPIONS LEAGUE WEDTIPS

De Champions League biedt wedstrijden tussen de grootste teams in het Europese voetbal. De Champions League bestaat uit verschillende fases. De eerste fase van de competitie is de kwalificatiefase. In deze fase komen clubs uit mindere competities binnen hun eigen land tegenover elkaar te staan. Het doel is hier om uiteindelijk in aanmerking te komen voor een plek in de Champions League.

Wij geven voor de Champions League wedstrijden verschillende tips, kijk maar eens hier.

Binnen deze wedstrijden spelen vaak meer factoren mee dan alleen het niveau van de teams. Ook aspecten zoals de conditie van de spelers zijn bepalend. Omdat voetbalcompetities in het oosten van Europa vaak eerder beginnen dan competities in het westen, presteren voetbalteams uit het oosten in de kwalificatiefases van competities vaak relatief goed. Bij het wedden op wedstrijden moet je dus goed op de hoogte zijn van de vorm van de teams. Hiernaast zijn er nog een aantal andere variabelen relevant bij het wedden op wedstrijden in de Champions League. Bij het wedden op de Champions League kun je op verschillende zaken wedden.

HET WEDDEN OP CHAMPIONS LEAGUE UITSLAGEN

Bij het wedden op totalen kun je bijvoorbeeld wedden op het aantal doelpunten dat valt, het aantal corners dat genomen gaat worden, het aantal kaarten die in de wedstrijd door de scheidsrechter gegeven worden of een ander statistiek die in de wedstrijd bijgehouden wordt. Een veelgemaakte fout is het inzetten op wedstrijden die weinig betekenis meer heeft. Je zou dan bijvoorbeeld snel geneigd kunnen zijn om aan een van de teams de winst te geven, omdat dit team zoveel beter is. Mocht het team echter in de vorige wedstrijd al gewonnen hebben, dan zullen zij mogelijk wat inhouden en moet je niet op te veel doelpunten rekenen, iets wat onder competitievere omstandigheden wel het geval had kunnen zijn. Houd altijd goed de voorspellingen van de Champions League van vandaag in de gaten.

PROGRAMMA FEBRUARY

DINSDAG, 15 FEBRUARY 2022

21:00 uur: Paris SG - Real Madrid
21:00 uur: Sporting - Manchester City

WOENSDAG, 16 FEBRUARY 2022

21:00 uur: Inter - Liverpool
21:00 uur: Salzburg - Bayern Munich

DONDERDAG, 22 FEBRUARY 2022

21:00 uur: Chelsea - Lille
21:00 uur: Villarreal - Juventus

VRIJDAG, 23 FEBRUARY 2022

21:00 uur: Atl. Madrid - Manchester Utd
21:00 uur: Benfica - Ajax

Dé Bookmaker voor Nederlanders!

100 Euro Free credits

50 Euro Free Bet

20 Euro Free Bet

Driedubbele weddenschappen

Bij de driedubbele weddenschappen kun je inzetten op drie opties, zoals uitwinst, thuiswinst en gelijkspel. De quotering bij dit type weddenschappen is hoger dan bij twee opties, omdat je te maken hebt met een extra resultaat. Bij het wedden op driedubbele weddenschappen kun je het beste altijd kiezen voor een outsider, omdat het beste team niet altijd wint. Wil je wedden op een outsider, doe dit dan bij voorkeur aan het begin van de groepswedstrijden. De reden dat je dit beter aan het begin kunt doen, is omdat de clubs in de latere fase vaak echt voor de winst gaan. In de eerste fase kan er nog weleens iets geks gebeuren.

Wedden op het enkel resultaat

Ook kun je wedden op enkele resultaten. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op de vorig winnaar van de Champions League of juist op de topscoorder binnen een bepaalde competitie. Wanneer de speler vervolgens of het team vervolgens goed begint te spelen, zullen de gokopties ook omhoogschieten. Het is om deze reden verstandig om er vroeg bij te zijn. Deze gokopties worden in sommige gevallen namelijk voor het evenement al opgesteld voordat ze veranderen.

Wedden op andere zaken

Je kunt ook wedden op assists, spelers die doelpunten gaan maken in de wedstrijd en spelers die tijdens de wedstrijd gele of zelfs rode kaarten krijgen. Bij het wedden op wedstrijden in de Champions League kun je het beste op een aantal basisstrategieën bouwen. Zo kun je het beste al gaan wedden op winnaars van de Champions League van vorige jaren als er nog meer teams in de competitie zitten. Wil je graag wedden op spelers die veel gaan scoren, wed dan vooral op jongere spelers. Wed hiernaast in latere wedstrijden tegen de grotere clubs, omdat op hen de druk in dit soort gevallen vaak erg hoog is. De kans dat je veel verdient op deze wedstrijden is groter op dit soort momenten.

100 Euro Free credits

50 Euro Free Bet

20 Euro Free Bet

Favoriet Champions League 2021-22

De huidige favoriet voor het winnen van de Champions League is volgens velen het team van Paris Saint-Germain. Ook de huidige kampioen Chelsea en Manchester United worden gezien als grote kanshebbers voor het kampioenschap.

De geschiedenis van de Champions League

De Champions League komt voort uit de Europa Cup 1, die voor het eerst gespeeld werd in 1955. De Europese wedstrijden gingen tussen de kampioenen van verschillende landen. In 1992 veranderede de Europa Cup 1 in de Champions League. Het verschil was dat nu ook de nummers 2, 3 en 4 van een land mochten meestrijden binnen een competitie. 

Het prijzengeld van de champions league

Het totale prijzengeld van de Champions League is 2 miljard euro. Het bereiken van de groepsfase zorgt ervoor dat de clubs al 15,6 miljoen euro krijgen, de kampioen krijgt hier nog eens 20 miljoen euro bij.

De fases van de competitie

Het totale prijzengeld van de Champions League is 2 miljard euro. Het bereiken van de groepsfase zorgt ervoor dat de clubs al 15,6 miljoen euro krijgen, de kampioen krijgt hier nog eens 20 miljoen euro bij.

Voor de officiële website van de Champions League kijk hier.

Dé Bookmaker voor Nederlanders!