FIFA 23 en hoe het verder gaat met voetbalspellen 

Eind september komt FIFA 23 uit. Het wordt de laatste FIFA-game zoals we die kennen, want de lange samenwerking tussen FIFA en EA Sport kent zijn einde. Miljoenen fans wereldwijd maken zich nu al zorgen over wat er daarna komt. Maar in feite zijn er al genoeg alternatieve voetbalgames, waarvan vele zelfs gratis te spelen zijn. 

eFootball 

Misschien klinkt deze titel niet zo bekend, maar het gaat hier eigenlijk om Pro Evolution Soccer, of kortweg PES. Konami gaf het game een nieuwe naam in 2021. Tegelijk programmeerde het softwarehuis de mogelijkheid in om gratis te spelen; uitstekend dus om te testen. Je kunt het op zowat eender welk platform spelen. eFootball moet concurreren tegen het machtige FIFA Mobile Soccer en haalt daarom alles uit de kast om spelers te werven. Dankzij deze concurrentiestrijd profiteer jij van de hoogste kwaliteit die je op gebied van voetbal games kunt vinden. 

Kies uit één van Europa’s topclubs om te spelen of stel zelf je eigen dream team samen. Door je elftal verder te trainen ga je hun prestaties nog verbeteren. Daag vervolgens je vrienden uit voor een spetterende wedstrijd in één van de fijnste voetbalstadia ter wereld. 

Score! Hero 

Score! Hero is een origineel voetbalspel van First Touch en als we zeggen “origineel”, dan bedoelen we dat helemaal. In tegenstelling tot de meeste andere voetbal games neem je hier niet de rol van coach op je maar van de voetballer zelf. Je doorloopt haarprecies de evolutie van je speler, hoe hij steeds beter wordt in de spits of de verdediging of waar je hem maar plaatst. Kijk hoe ver je voetbalgroentje het schopt, letterlijk en figuurlijk dankzij succesvolle plays, slim assisteren van je teamgenoten of prachtige doelpunten. 

Voetbal is een teamspel maar elk onderdeel van de ploeg moet zijn beste beentje kunnen voorzetten. In Score! Hero gaat het er niet om een wedstrijd te winnen, maar om belangrijke momenten uit een match uit te lichten. Een enkele pass of penalty kan het kantelmoment betekenen om de wedstrijd te winnen. Score! Hero is laagdrempelig en beetje bij beetje waar het hem om draait in dit spel. Later ga je dan steeds grotere uitdagingen aan zodat het altijd spannend blijft. 

Football Star Deluxe 

Elke voetbalfan die ooit slots online heeft gespeeld, kent het originele Football Star-spel als een van de klassiekers aller tijden. Microgaming gaf het onlangs een update voor de jaren 2020 en het resultaat is Football Star Deluxe. Dankzij een veelheid aan functies zit je vanaf het startsignaal tot het einde op het puntje van je stoel; zo spannend is dit game. 

Het begint eigenlijk al daarmee dat je niet minder dan 5×5 rollen en 88 winlijnen hebt. De passende symbolen zijn met zorg ontworpen en zorgen voor een immersieve ervaring. Voeg daar nog de prachtige soundtrack aan toe en je waant je direct op de tribune van een WK-spel. 

Related Posts

Live roulette vs online roulette – welke variant is het beste?

Live roulette vs online roulette – welke variant is het beste?

De scheidsrechters op het WK voetbal

De scheidsrechters op het WK voetbal

Welke spelers missen het WK voetbal?

Welke spelers missen het WK voetbal?

De OneLove band en het WK 2022 in Qatar

De OneLove band en het WK 2022 in Qatar