• Home
  • /
  • Spierathlon (Spieren voor Spieren)

Spierathlon (Spieren voor Spieren)

Topsport, kansspelen en goede doelen zijn nauw met elkaar verbonden. Zo zijn er bijvoorbeeld enorm veel topsporters die aan goede doelen verbonden zijn, maar hetzelfde geldt voor kansspelaanbieders. Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse Loterij (TOTO) of de Postcode Loterij. Daarbij zijn er ook aanbieders van kansspelen die topsport steunen met sponsoring. 

Spieren voor Spieren en Spierathlon

Wij van waaropwedden.com steunen natuurlijk ook goede doelen. We maken regelmatig een bedrag over en als we iets extra’s kunnen doen dan denken we hier niet lang over na. Een speciale affiniteit hebben wij met Spieren voor Spieren. Zij zetten zich in om fondsen te werven vanuit de gedachte ‘gezonde spieren voor zieke spieren’ met het doel om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dit doen zij onder andere met het organiseren van evenementen. 

Een voorbeeld hiervan is de Spierathlon. Een triathlon evenement dat bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Wat hier bij gezegd moet worden is dat alle deelnemers het hele traject afleggen samen met een partner die een spierziekte heeft.

Diverse bekende topsporters en voetbal professionals die verbonden zijn aan Spieren voor Spieren nemen deel aan de race. 

Donaties voor het goede doel

Hieronder een screenshot van de oude spierathlon.nl homepage. 

Het oude domein is door waaropwedden.com overgenomen en we hebben vervolgens ook een donatie gedaan aan Spieren voor Spieren. 

We hopen dat iedereen die nu op deze website belandt dit ook overweegt om te doen. Vind hier meer informatie over Spieren voor Spieren en het geven van een donatie.