circus top 3
Jack's casino sports
betcity online
bet365

De Dubai World Cup. Is wereldwijd de bekendste paardenrace ter wereld. Tijdens de World Cup worden verschillende races georganiseerd. Inn dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten voordat je gaat wedden op Dubai World Cup. Van de verschillende soorten weddenschappen die je af kunt sluiten tot het prijzengeld voor de renners. Weet jij dit jaar de winnaar te voorspellen?

dubai world cup

Wanneer is de Dubai World Cup?

De World Cup van Dubai wordt gehouden op zaterdag 26 maart op de Meydan Racecourse. Het evenement vindt plaats in de Verenigde Arabische Emiraten. Tijdens deze paardenrace komen de beste paarden uit de paardensport van de gehele wereld bij elkaar. Het is dan ook een van de grootste evenementen in de rensport. Op de Meydan Racecourse worden jaarlijks meerdere paarden races gehouden. 

Meer weten over de Dubai World Cup? Ontdek welke deelnemers meedoen, wat de odds zijn of wie vorig jaar de winnaar was van dit evenement door de officiële website van de Dubai Racing Club te bezoeken.

dubai world cup

Dubai World Cup prijzengeld

Van alle evenementen in de paardensport kunnen de ruiters (en paarden) het meeste prijzengeld winnen tijdens de World Cup. Voor de deelnemers is er een prijzenpot van €10 miljoen beschikbaar gesteld. Een bedrag waar menig Jockey blij van wordt. 

Hoe kan je wedden op de World Cup in Dubai?

Je kunt tijdens de paardenraces wedden met verschillende weddenschappen. Bij onze bookmakers kun je inzetten op het winnende paard, twee paarden, drie paarden of vier paarden. Wedden op vier paarden heeft natuurlijk de grootste winstkans maar zorgt er ook voor dat je potential pay-out omlaag gaat. Voor de beginnende speler raden we echter wel aan te kiezen voor deze weddenschap. 

Kies uit een van onze favoriete bookmakers. Hier kun je gemakkelijk je inzet plaatsen en kies je de beste renners en paarden. De odds worden bepaald op eerdere statistieken van de paarden Hierdoor kun je makkelijker voorspellen wie de wedstrijd wint. Pas wel op! Het blijft natuurlijk gokken en het is lastig om te voorspellen welk paard het beste zal presteren tijdens de race. 

dubai world cup

Wil je verder lezen over verschillende evenementen in het paardenrennen? We schreven eerder al over deze evenementen:

Wil jij meer lezen over wedden op paarden? Je leest het hier!

Meer lezen over wedden op andere sporten?

Sport >>

MEER LEZEN OVER WEDDEN OP PAARDEN SPORTEN?