circus top 3
Jack's casino sports
betcity online
bet365

The Grand National paardenrace is een van de meest bekende paardenraces in de sport. Dit evenement duurt 3 dagen en bestaat uit verschillende races, waaronder de grootste Steeplechase in de paardensport! In dit artikel lees je alle informatie die je nodig hebt om te wedden op Grand National 2022.

Wanneer is the Grand National 2022?

The Grand National 2022 start op donderdag 7 april en duurt tot zaterdag 11 april. Dit evenement wordt elk jaar in het begin van april verreden. 

Waar wordt de Grand National gehouden?

The Grand National wordt gehouden op de racebaan van het Engelse dorp Aintree (dicht bij Liverpool). Deze racebaan heet, niet geheel origineel, de Aintree Grand National Race Course. Jaarlijks kijken er zo’n 600 miljoen mensen naar the Grand National. Het grootste gedeelte van de kijkers komt echter uit de ‘commonwealth’. Dit zijn alle engelse gebieden (inclusief oud-koloniën).

In Nederland is er minder interesse in paarden. Toch zijn er ook in Nederland een aantal mooie renbanen zoals renbaan Duindigt in Wassenaar, Victoria Park in Wolvega, Stadspark drafbaan in Groningen en Drafcentrum Alkmaar. 

Hoe kan ik online wedden op de Grand National?

Wedden op de Grand National doe je bij onze favoriete bookmakers. Kies het paard, of de paarden waarvan jij denkt dat ze gaan winnen. Bij de bookmaker bet365 kun je ook live wedden op de races en live meekijken met de races en bijkomende show. Paardenraces zijn vaak een heus festival waar de race lang niet het enige is om naar te kijken. 

Bij onderstaande bookmakers kun je verschillende weddenschappen afsluiten op paardenraces. 

Wat zijn de odds voor the Grand National?

Zoals je misschien wel weet hebben paardenraces vaak goede odds. Het is dan ook lastig om te voorspellen welk paard gaat winnen. Het blijft natuurlijk een gokje, maar als je de het goed voorspelt is de winst zeker lekker!

Op de site van The Grand National lees je meer over de deelnemers, odds en het programma

Krijg jij geen genoeg van gokken op paarden? Lees verder op onze site over een van de volgende evenementen:

Of lees hier verder over .

Meer lezen over wedden op andere sporten?

Sport >>

MEER LEZEN OVER WEDDEN OP PAARDEN SPORTEN?