Gokken op voetbal – succesvol wedden op voetbalwedstrijden

Ben je van plan te wedden op voetbal? Of je nu net nieuw bent met gokken op voetbal of al een tijdje gokt, hulp is altijd welkom. Wat zijn de beste wed strategieën op voetbalwedstrijden, de beste wedtips en wat zijn succesvolle voorspellingen? 

Op deze pagina leggen wij je namelijk van A tot Z uit hoe jij succesvol kunt worden met wedden op voetbalwedstrijden. Wil jij de Messi of Ronaldo worden van de voetbal voorspellingen en er vandoor gaan met een leuk zakcentje? Wij helpen je daar graag bij!

Hoe plaats je de verschillende weddenschappen bij de beste bookmakers? Moet je vooral wedden op de grote Europese competities of zijn er ook interessante voetbalweddenschappen in bijvoorbeeld de vele andere nationale competities om geld op in te zetten? 

Is het verstandig om bij meerdere bookmakers een account aan te maken? Hoeveel legale Nederlandse bookmakers zijn er? Hoe je een weddenschap plaatst? Al die antwoorden vind je hier! Benieuwd hoe jij succesvol wordt met gokken op voetbal? Lees het hier. Het is tijd om de bal te laten rollen!

Online wedden op voetbalwedstrijden

Geschiedenis van het voetbal

Jong of oud, het is altijd even leuk om terug te gaan in de geschiedenis van voetbal. Want laten we toegeven, wat kent voetbal toch een rijke geschiedenis. Van legendes als Cruyff, Maradona en Pelé tot aan Messi en Ronaldo. 

Van historische teams als The Invincibles, de Galacticos of het Barcelona van Pep Guardiola. Tot aan verrassende underdogs als Leicester City in 2016 en Ajax in 2019. Voetbal kan een prachtige sport zijn om naar te kijken, maar waar is het eigenlijk begonnen? Nou, dat weet eigenlijk niemand zeker. In de tijd van de Grieken en Romeinen werden er namelijk al soortgelijke balspellen gespeeld.

Wat we wel zeker weten is dat het voetbal hoe we dat vandaag de dag kennen is begonnen rond 1850 in Engeland. In 1863 was daar dan ook de eerste officiële voetbalbond, The Football Association (FA).

Dankzij de wereldwijde koloniën van Engeland in die tijd werd voetbal razendsnel bekend in andere landen wereldwijd. Zo is Sparta Rotterdam één van de oudste voetbalclubs van Nederland. Zij zijn namelijk opgericht in 1888. Werd er altijd al gegokt op voetbalwedstrijden?

Leuke vraag. De eerste officiële voetbalweddenschap is in 1956 pas geplaatst. Of die persoon heeft gewonnen weten we helaas niet.

Hoe werkt online gokken op voetbal?

Wanneer je succesvol bent met wedden op voetbal, dan kan je er een aardige boterham mee verdienen. Maar ja, dan is het eerst nog wel even zaak om te weten hoe dat gokken op voetbal precies werkt.

Wanneer je nieuw bent in de wereld van wedden en voorspellingen dan begrijpen wij dat dit soms lastig kan zijn, gelukkig is het wedden op voetbal helemaal niet moeilijk! Wij leggen je razendsnel uit hoe het werkt.

Wanneer je voetbalwedstrijden gaat voorspellen dan kan je bijvoorbeeld de winnaar voorspellen, maar ook specifieke gebeurtenissen zoals het aantal gele kaarten, een uitslag of hoeveel doelpunten er in een wedstrijd vallen.

Naast enkelvoudige weddenschappen kan je ook meerdere weddenschappen in 1 wedbriefje stoppen dan speel je dus een multiple ook wel een acca genaamd, er zijn onwijs veel mogelijkheden om op te wedden. Dit noemen we weddenschappen of bets.

Wanneer je wilt wedden op voetbalwedstrijden begint je avontuur bij een online bookmaker. Hier hebben wij een lijst met de beste en meest betrouwbare bookmakers van Nederland. Je maakt een account aan, ontvangt een leuke bonus, stort geld op je account en voilà, op de eerste interessante wedstrijd die je ziet kan je dan geld inzetten en beginnen met voorspellen.

Quoteringen of odds

Bij elke voetbalweddenschap staan quoteringen of odds aangegeven. Staat er bijvoorbeeld een 5,00 winst van RKC Waalwijk op Ajax? Dan krijg je bij inzet van 1 euro, 5 euro bijgeschreven. Mits je wint natuurlijk. Heb je het verkeerd voorspelt? Dan ben je je 1 euro kwijt. Je kunt dus op één enkele wedstrijd wedden, maar ook op meerdere wedstrijden tegelijk of zelfs een gehele speelronde.

Op deze manier verspreid je je risico en maak je kans om meer geld te verdienen. Ook kan je meerdere weddenschappen combineren, neem bijvoorbeeld een wedstrijd uit de Champions League en combineer deze met een wedstrijd uit de Europa League of wat dan ook.

Wanneer je dat doet worden de quoteringen met elkaar vermenigvuldigd, dit kan natuurlijk erg interessant zijn maar let op, voetbal wedden gaat vaak mis door verrassingen wat natuurlijk behoorlijk frustrerend is!

Op de Bet365 Nederland Review pagina van ons staat mooie informatie hoe je veilig en betrouwbaar geld kunt inzetten op voetbal.

Verschillende soorten weddenschappen

Je kunt het zo gek niet bedenken en er is vast wel online ergens een voetbalweddenschap voor te vinden. Dit is juist wat wedden op voetbal zo leuk maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Natuurlijk is het voorspellen van het winnende team de meest populaire weddenschap, maar er zijn nog onwijs veel andere gebeurtenissen waarop je kunt wedden. Zo wordt elke wedstrijd onwijs spannend en leuk om naar te kijken.

In Nederland is er door de overheid bedongen dat er alleen voor een pre match weddenschap reclame gemaakt mag worden, dit zijn dus weddenschappen die afgesloten zijn voordat een wedstrijd begint, en dus zullen wij ook geen live wedden op voetbal bespreken.

Inspiratie nodig voor een bet? Hieronder vind je de meest populaire weddenschappen:

  • 1x2 markt. Wie gaat winnen of wordt het een gelijkspel?
  • Correct score. Één van de populairste weddenschappen, wie wint de wedstrijd en wat is de correcte score?
  • Winnaar per helft. Je kunt ook de winnaar per helft voorspellen.
  • Aantal doelpunten. Hoeveel doelpunten voorspel jij in de wedstrijd?
  • Wie scoort het eerste doelpunt?
  • Player Specials. Geloof jij dat Depay een goede dag heeft? Voorspel of hij scoort.
  • Handicap weddenschappen. Je voorspelt wedstrijden met een handicap, bijvoorbeeld een team begint met één goal achterstand.
  • Live weddenschappen. Ook kun je live wedden op wedstrijden. Wie ontvangt er als eerst een inworp of wie krijgt er een corner? Let wel in Nederland wordt er enkel voor pre match weddenschappen geadverteerd.
  • Overige bets. Bij het voetbalwedden kun je enorm veel weddenschappen vinden. Zo kun je zelfs wedden op hoeveel gele of rode kaarten en team zal krijgen.

Om je weddenschappen in de gaten te houden zijn er meerdere mooie oplossingen beschikbaar, lees meer in de Uitslagen en Tussenstanden pagina.

Succesvol gokken op online voetbalwedstijden

Tips voor online gokken op voetbalwedstrijden

Wanneer je graag voetbal kijkt, zul je jezelf ook vast van bewust zijn dat je het van tevoren natuurlijk allemaal al wist wie er gaat winnen. Zeker wanneer een bepaald team zoals Real Madrid of Manchester United speelt. Ook kan het wedden op voetbal zorgen voor extra spanning.

Ben je van plan om online te wedden op voetbalwedstrijden? Tijd om je eens te helpen met een aantal waardevolle wedtips. De eerste en waarschijnlijk belangrijkste tip om succesvol te voorspellen is om je in te lezen in de sport. Analyseer teams, tactieken, opstellingen, spelers, nieuws en huidige vorm.

Alles wat je ook maar kan helpen om nog nauwkeurigere voorspellingen te doen. Staar je niet blind op een bepaalde club, je favoriete team altijd laten winnen zal je ook geen miljonair maken. Lees je dus goed in, kennis is nu eenmaal macht.

Bruikbare wedtips

Benieuwd naar nog meer tips die jouw winstkansen tijdens het gokken op voetbalwedstrijden verhogen? Je kans op succesvol wedden dus vergroten? Hieronder dan enkele bruikbare wedtips voor je gaat wedden:

  • Gebruik alleen een Nederlandse bookmaker of bookmakers die in het bezit zijn van de Nederlandse licentie uitgegeven door de Nederlandse Kansspelautoriteit, anders kost gokken je zelfs wanneer je wint soms een lieve duit!

  • Wed op meerdere teams, zo verspreid je je risico, staar je dus niet blind op je favoriete club.

  • Vergelijk verschillende odds en voorspel op wedstrijden die het meest uitbetalen. Vergelijk dus de Nederlandse bookmakers.

  • Hulp nodig bij het analyseren? Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden. Dat doet Süleyman ‘’The Goat’’ Öztürk al voor je. Op het YouTube-kanaal van Voetbal International vind je dagelijkse video’s over de meest recente ontwikkelingen in het huidige voetbal. Analyses, tactieken, voorspellingen. Je kunt er van alles vinden en dat van vrijwel elke grote competitie wereldwijd. Een echte aanrader dus!

  • Ook handig om te weten is dat er vlak voor het eerste fluitsignaal de meest recente informatie vrijkomt. Vorm, opstellingen of zelfs blessures tijdens de warming-up. Kortom, wacht tot het laatste moment om jouw weddenschap te plaatsen

  • Inspiratie nodig voor het voorspellen? Neem een kijkje bij onze voetbalvoorspellingen van elke competitie, zoals de Eredivisie, Premier League, La Liga, Bundesliga en Serie A

Populaire competities om online op te wedden

Voetbal is misschien wel de meest beoefende en bekeken sport ter wereld, en het hoeft natuurlijk niet allemaal niveau Champions League te zijn om er online weddenschappen op af te sluiten. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat er over de gehele wereld voetbalcompetities bestaan waar dus waanzinnig veel op gegokt wordt. 

In principe kun je dus ook wedden en gokken op elke professionele competitie of wedstrijd in bijvoorbeeld de Premier League, La Liga, de Italiaanse Serie A, de Eredivisie en de Bundesliga, maar zelfs op de lagere divisies kun je weddenschappen plaatsen. 

Doorgaans wordt er het meest gewed op de grootste en meest populaire competities van de wereld. Hier spelen namelijk de grootste clubs en beste spelers. Populaire competities om op te wedden zijn dan ook:

  • Premier League (Engeland)
  • Bundesliga (Duitsland)
  • Serie A (Italië)
  • La Liga (Spanje)
  • Ligue 1 (Frankrijk)
  • Eredivisie (Nederland)
  • Champions League (UEFA)
  • Europa League (UEFA)
  • Conference League (UEFA)
  • WK en EK met verschillende nationale teams zoals het Nederlands elftal

Wil je geld verdienen met gokken op voetbal? Gok dan online op de leukste en populairste voetbalwedstrijden! Bekijk onze voorspellingen voor alle grote voetbalcompetities.

Voetbalvoorspellingen van elke grote competitie

Ben je op zoek naar bruikbare en nauwkeurige voetbalvoorspellingen of zelfs complete TOTO-voorspellingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dagelijks werken wij onze voetbalvoorspellingen bij om zo jouw winstkans te verhogen. Wedden op voetbalwedstrijden van vandaag? Gebruik onze voorspellingen en verhoog de kans op een leuk zakcentje. 

Iedere dag geven wij een aantal weddenschappen gebaseerd op statistieken en actueel nieuws. Onze voorspellingen zijn samengesteld en uitgekozen door echte specialisten met een bewezen trackrecord.

Deze specialisten analyseren vrijwel alle beschikbare data en voorspellen op basis van deze data een wedstrijd. Hulp nodig bij het voorspellen van voetbalwedstrijden? Gebruik onze voetbalvoorspellingen van vrijwel elke grote competitie!

Geld verdienen met online wedden op voetbal

De beste voetbal gokken sites voor online wedden op voetbal

Het voorspellen van voetbalwedstrijden doe je bij online bookmakers. Waar je vroeger de deur uit moest voor het plaatsen van een bet, kun je dit vandaag de dag lekker vanuit huis doen. Wanneer je geld in gaat zetten op voetbal, wil je natuurlijk wel dat dit op een veilige en betrouwbare manier gebeurt.

Gelukkig zijn de meeste bookmakers en voetbal gokken sites wel te vertrouwen, maar helaas zitten er een paar rotte appels tussen. Voor de beginners misschien lastig te herkennen.
Een mooi begin is de Betcity Nederland review

Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met de meest betrouwbare en interessante bookmakers van Nederland. Dit zijn dan ook de beste voetbal gokken sites. Deze bookmakers zijn veilig, betrouwbaar, hebben interessante odds en geven ook nog eens dikke bonussen weg. Gratis gokgeld dus! De beste bookmakers en sites voor gokken op voetbal vind je bij Waaropwedden.com.

Een aanrader voor iedereen die graag op voetbal gokt, is Circus. Bekijk de Circus bonus code om tot 250 euro aan Free bets te ontvangen bij je eerste storting. 

Geld verdienen met gokken op voetbal? Start vandaag nog!

Ga je wedden op voetbalwedstrijden? Met onze tips en voorspellingen kun jij succesvol geld verdienen met gokken op deze prachtige sport. Het wedden op voetbal is onwijs populair en dat is ook volkomen begrijpelijk.

De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt er aardig wat mee verdienen. Zijn jouw voorspellingen net zo sterk als het rechterbeen van Ronaldo? Bewijs het en start vandaag nog met wedden op voetbal. Succesvol gokken is nog nooit zo makkelijk geweest met Waaropwedden!

Naast voetbal kan je natuurlijk op nog veel meer sporten gokken, bekijk onze tips voor wedden op sport.

Meer lezen over wedden op andere sporten?