circus top 3
Jack's casino sports
betcity online
bet365

Benieuwd wie het meeste kans maakt om te winnen met het WK wielrennen. Dat ben jij! Door te wedden op wielrennen maak je kans op flinke bedragen. Lees jezelf in en maak kans op winst door te wedden met de beste odds bij onze verschillende bookmakers.

WANNEER EN WAAR IS HET WK WIELRENNEN IN 2022?

Het wereldkampioenschap wielrennen zal dit jaar worden gehouden in Wollongong Australië en vind plaats van zondag 18 tot en met zondag 25 september. 

Het wereldkampioenschap is een van de meest prestigieuze titels om binnen te slepen. Het heeft ondertussen net zoveel of meer krediet als het winnen van een van de grote wielerrondes zoals de Tour de France, de Vuelta, of de Giro d’Italia en is daarmee een van de grote wedstrijden binnen het wielrennen.

WK op de weg

Het WK op de weg zal plaatsvinden tijdens het wereldkampioenschap wielrennen in Wollongong. Wil je meer weten over het parcours en welke weddenschappen jij het best kunt plaatsen? Lees alles over wedden op het WK op de weg!

WK baanwielrennen

Gaat Harrie Lavreysen dit jaar als grote winnaar naar huis van het WK baanwielrennen? Als jij wilt wedden op het wereldkampioenschap baanwielrennen moet jij eerst ons artikel over wedden op het WK baanwielrennen lezen voordat jij een weddenschap plaatst!

WK tijdrit / proloog

Heb jij een bepaalde renner op het oog die je denkt die tijdens het WK wielrennen de tijdrit gaat winnen? In ons artikel over wedden op het WK tijdrit lees je over onze favoriete renners. Belangrijke informatie als jij succesvol wil gokken! 

Gokken op wielrennen doe je gemakkelijk via deze bookmakers. 

Wie zijn de favorieten voor het WK Wielrennen 2022?

De Australiërs zelf hadden het liefst een parcours met veel vlakke wegen gezien, hun favoriet Caleb Ewan is namelijk een snelle sprinter op vlakke stukken. Tja, het programma staat. Veel fietsen in de bergen… Benieuwd wie dan de favorieten zijn? Het kan je enorm helpen bij het gokken op wielrennen. In onze ogen zijn dit de grootste kanshebbers op een overwinning.

Julian Alaphilippe

Een bekende wielrenner uit Frankrijk en ook een bekende naam in het veldrijden. Julian werd al tweemaal eerste in het eindklassement. In 2021 én 2020. Als wij het moeten voorspellen zouden we zeggen dat de kansen van Julian ook dit jaar aardig goed zijn!

Filippo Gana

Als winnaar van de tijdrit is deze renner wederom een favoriet voor de titel. Ook hij was namelijk al tweemaal op rij beste in zijn vakgebied, de tijdritten. Wordt Gana dit jaar weer de wereldkampioen van de tijdritten? 

Tadej Pogocar

Deze tweevoudige winnaar van de Tour de France is in topvorm. Gaat hij naast de gele trui dit jaar ook de renner zijn die het wereldkampioenschap op zijn naam zet? Voor het gaan voorspellen is er eerst nog de Ronde van Vlaanderen waar we deze absolute topper weer aan het werk zullen zien. 

Matthieu van der Poel 

In 2019 werd hij nog eerste tijdens de Amstel Gold Race. Een van de meest bekende wielerwedstrijden van de Benelux. Ook is hij een bekend gezicht in het veldrijden. Voorspel jij dat Matthieu er dit jaar met de winst vandoor gaat? Helaas konden we hem afgelopen jaar niet in actie zien tijdens de Ronde van Frankrijk. 

Beste bookmakers voor wedden op WK Wielrennen 

Maak gebruik van deze bookmakers om het meeste uit je sportweddenschappen te halen. Het grote voordeel van onze bookmakers? Je kunt altijd vertrouwd, veilig en gemakkelijk inzetten!

Verschillende wielrennen weddenschappen

Bij onze bookmakers kun je op verschillende manieren inzetten. Kies uit een van de volgende weddenschappen wanneer je gaat gokken op wielrennen. 

Winnaar etappe of koers

Voorspel jij wie er als eerste over de eindstreep gaat komen? Gokken op de winnaar van een etappe of koers is lastig, maar misschien weet jij wel de sprinter die er met de winst vandoor gaat. Je kunt op meerdere van je favoriete renners inzetten om je kans op winst te vergroten!

Top 3 - podium plaats

De eindoverwinning voorstellen is lastig, maar een top drie plek… Dat klinkt al wat makkelijker, zo kun jij je winkansen aanzienlijk vergroten en kun je op verschillende renners tegelijk inzetten. Neem eens kans op een van de favoriete sprinters.

Top 10 finish 

Dit is eigenlijk hetzelfde als de top 3 finish. Alleen maak je dan nóg meer kans om te winnen! Je potentiële pay-out zal hierdoor echter wel een stuk lager zijn. Wil jij een weddenschap afsluiten? Doe het bij een van onze favoriete bookmakers.

Krijg jij geen genoeg van gokken op wielrennen? Lees verder over de wedstrijden van het gehele seizoen en onze vertrouwde bookmakers. Of neem lees alvast verder over andere grote wedstrijden zoals de Tour de France, Giro d’Italia of de Vuelta

Meer lezen over wedden op andere sporten?

Sport >>

WED TIPS VOOR SPECIFIEKE WIELRENNEN EVENEMENTEN: