• Home
  • /
  • Team Roompot – Nederlandse Loterij

Team Roompot – Nederlandse Loterij

Team Roompot - Nederlandse Loterij

Wij kijken graag terug op een stukje Nederlandse wielergeschiedenis met een terugblik op de wielerploeg Team Roompot - Nederlandse Loterij. Een ploeg die tot de verbeelding spreekt voor ons in het wielrennen met enkele helden als ploegleiders waaronder: Michael Boogerd, Jean-Paul van Poppel en Erik Breukink. Meer wielerploegen

De oude website op www.teamroompot.nl

Missie Roompot – Nederlandse Loterij

In het najaar van 2013 zag een groep ervaren professionals uit de rijke geschiedenis van de wielersport kansen voor een nieuw 100% Nederlands profteam. Een ploeg met een sterke eigen identiteit, een no-nonsense karakter en een sportief twee sporen beleid: jonge talenten de kans geven zich te ontwikkelen als beroepsrenner én scoren met de wat meer ervaren coureurs uit eigen land. Mede dankzij de steun van hoofdsponsor Roompot Vakanties, cosponsor Nederlandse Loterij en meer dan dertig andere partners, is het idee van ‘Orange Cycling’ in korte tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in het internationale peloton.

HEB JE INTERESSE IN WEDDEN OP WIELRENNEN? 

Het wielrennen en gokken zijn nauw verwand met ploegen als Team Roompot - Nederlandse Loterij, maar bijvoorbeeld ook Jumo LottoNL, Bingoal Casino–Chevalmeire en Corendon-Circus. Is hiermee je interesse gewekt? Kijk eens op onze wedden op wielrennen pagina met bruikbare info. 

Pak een bookmaker bonus en gebruik de dagelijkse gratis wed tips op de homepage.

Geld inzetten op andere sporten dan wielrennen? Op de Bet365 Nederland Review pagina van ons staat mooie informatie hoe je veilig en betrouwbaar geld kunt inzetten op sport en evenementen.