TOTO Voorspellingen Vandaag - Tips en Lijstjes voor Wedden

De TOTO is jarenlang de enige legale optie voor Nederlanders geweest die willen gokken op voetbal of andere sporten. Nog voordat het internet überhaupt bestond was de voetbaltoto al een feit en probeerden mensen wedstrijden te voorspellen om geld te winnen. De TOTO Voorspellingen die je vandaag op deze pagina kunt vinden (en iedere andere dag) zijn samengesteld met exact dezelfde doelstelling.

Wedden op voetbal is geen kansspel waarbij je winstkansen van tevoren bepaald zijn. Iemand met kennis van zaken heeft meer kans om te winnen als iemand die lukraak op gevoel zijn of haar weddenschappen bepaald. Om deze reden kunnen Toto tips zeer waardevol zijn. Doe er dus je voordeel mee.

Op deze pagina geven we je TOTO lijstjes om een acca of multiple in te zetten.

Ben je op zoek naar de dagelijkse uitgelichte wedstrijden die we uitgebreid hebben geanalyseerd voor je kijk dan naar de Gratis Wedtips op onze homepage.

Ben je juist meer geïnteresseerd in TOTO lijstjes om een acca of multiple in te zetten bekijk dan de TOTO voorspellingen

TOTO LIJSTJE LAGE ODDS

16:00

WOLVERHAMPTON WANDERERS VS LIVERPOOL

LIVERPOOL TO WIN

1.40

16:15

FC BARCELONA VS REAL BETIS

FC BARCELONA TO WIN

1.50

16:30

PSV EINDHOVEN VS FC UTRECHT

PSV EINDHOVEN TO WIN

1.50

Pak met deze acca 3.15X je inzet!  BIJ >>>

Zet je acca in bij de nummer 1 bookmaker van Nederland

TOTO LIJSTJE HOGE ODDS

20:00

HERACLES ALMELO VS HEERENVEEN

GELIJKSPEL

3.5

20:30

WEST HAM VS CHELSEA

GELIJKSPEL

3.7

Pak met deze acca 12.95Xje inzet!  BIJ >>>

Hieronder worden elke dag lijstjes gepost. De Toto voorspellingen vandaag zijn dus anders dan de Toto tips morgen. Er zijn verschillende manieren om hier je voordeel mee te doen. Zo kan je bijvoorbeeld het hele lijstje overnemen en als een acca combi in je betslip zetten om kans te maken op een grote prijs, maar je kunt ook iedere tip als een afzonderlijke weddenschap afsluiten. Gebruik onze voorspelling in combinatie met je eigen analyse.

Uitleg hoe de toto voorspellingen en tips worden samengesteld, verderop deze pagina.
Vind hier meer voetbal voorspellingen vandaag.

De beste Toto tips en voorspellingen vandaag

Toto lijstjes kunnen je helpen om te winnen

Altijd winnen met toto zal er niet meteen in zitten, maar op de lange termijn winstgevend zijn met wedden moet toch wel een doel zijn om na te streven. Om deze reden zetten wij onze weddenschappen bij de Toto niet in op gevoel of op basis van de clubs waar we toevallig fan van zijn. Met de juiste voetbalkennis is een extra voordeel te behalen met dit soort weddenschappen. Dit is hoe toto lijstjes je kunnen helpen om te winnen.

Hoe onze voorspellingen worden samengesteld

Wij beschouwen de tips die je hier dagelijks kunt vinden als de beste toto voorspellingen. Na een claim als deze moet ik dit natuurlijk nadere toelichting geven. Dit kan ik het beste doen door te verklaren hoe onze voorspellingen worden samengesteld. In tegenstelling tot andere websites met wedtips hanteren wij bijvoorbeeld geen voting systeem waarmee een voorspelling beoordeeld kan worden. Deze beslissing is bewust genomen om gevoel en persoonlijke voorkeur geen rol te laten spelen bij de samenstelling van een tip.

De toto voorspellingen zijn gebaseerd op statistieken, nieuws en een analyse van alle beschikbare gegevens. We zoeken hierbij naar uitkomsten die volgens de statistieken een grote kans hebben om voor te komen. Het liefst natuurlijk ook met een aantrekkelijke quotering.

TOTO 13, lijstje, acca, combi bet tips

Toto staat voor veel mensen ook synoniem voor het inzetten op meerdere wedstrijden tegelijk in een enkele weddenschap. In het jargon van een sport gokker wordt dit ook wel een toto lijstje genoemd. Andere termen die voor deze soort weddenschappen worden gebruikt zijn acca, accumulator en combi bet. Van oudsher is het de traditie van het kansspel en de gokkers die eraan deelnemen om op een combinatie van wedstrijden in te zetten.

Bij Toto Select kiest men bijvoorbeeld een 1 (thuisteam), 2 (gelijkspel) of 3 (uitteam) voor een rijtje verschillende wedstrijden. In het TOTO 13 spel moeten gokkers de juiste uitslag van 13 uitgekozen wedstrijden correct voorspellen om de jackpot te winnen.

Geschiedenis van de voetbaltoto in Nederland

Wist je dat de voetbaltoto is begonnen door de KNVB en al sinds 1956 bestaat? In het begin moest je ook lid van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond zijn om deel te nemen aan het kansspel. Ondanks deze vereiste werden er al snel enorme bedragen ingezet op de Nederlandse voetbalwedstrijden. Dit heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat in 1960 de Loterijwet, later de Wet op de Kansspelen, is gewijzigd om het wedden op voetbal in Nederland te reguleren.

Tot en met 1 oktober 2021 was het merk TOTO (eigendom van Nederlandse Loterij) de enige legale aanbieder van sportweddenschappen. Daarna is de markt om online wedden op sport vrijgegeven voor andere kansspelaanbieders. Zij moeten hiervoor wel een vergunning voor de Nederlandse markt verkrijgen die worden toegewezen door de Kansspelautoriteit.

Meer voetbal voorspellingen op WaaropWedden

Voorspellingen voor toto zijn op onze site accumulator bets, dus tips voor het samenstellen van lijstjes. De wedtips kan je natuurlijk ook afzonderlijk gebruiken, maar op WaaropWedden zijn nog veel meer voetbal voorspellingen te vinden. Op de homepage vind je een overzicht van alle wedtips, deze variëren van uitgebreide guides over het wedden op verschillende sporten tot diverse soorten voorspellingen voor nu alleen voetbal, maar als naarmate de site groeit en daar behoefte naar is willen we dit ook graag uitbreiden naar andere sporten waar mensen graag een gokje op wagen. Ons doel is om gokkers te helpen beter in staat te zijn om winnende weddenschappen te kiezen.