Voetbal Voorspellingen Vandaag - De Beste Tips Dagelijks Geupdate

De beste voetbal voorspellingen vandaag vind je op WaaropWedden.com. Zoals de naam van de website al verraad, stellen wij onze tips vooral samen om hopelijk zoveel mogelijk winnende weddenschappen bij online bookmakers af te sluiten. Wanneer je wilt wedden op sport dan heb je vaak al een gevoel op welke uitkomst je wat geld wilt inzetten. Alleen op basis van een voorgevoel wedden is ook niet slim, dus ga je op zoek naar redenering in statistieken of wat andere mensen voorspellen. In deze situatie komt onze website goed van pas. 

Op deze pagina geven we je een tip van de dag, een correcte score en een btts (beide teams scoren) weddenschap, ben je op zoek naar de dagelijkse uitgelichte wedstrijden die we uitgebreid hebben geanalyseerd voor je kijk dan naar de Gratis Wedtips op onze homepage.

Ben je juist meer geïnteresseerd in TOTO lijstjes om een acca of multiple in te zetten bekijk dan de TOTO voorspellingen

BESTE VOETBAL VOORSPELLING VANDAAG

Watford vs Manchester City
MANCHESTER CITY to win, 1-3

 • Dec 04, 2021
 • 18:30
 • Manchester City won elk van hun laatste zes wedstrijden.
 • City heeft in de laatste 10 wedstrijden slechts twee keer de nul gehouden.
 • Watford scoorde in elk van hun laatste drie wedstrijden en beide teams die scoorden, zijn geland in zeven van hun laatste 10 wedstrijden.
 • Raheem Sterling heeft twee goals en een assist in zijn laatste vier wedstrijden.

Manchester City heeft hun laatste zes wedstrijden in alle competities gewonnen en kan die hete reeks voortzetten als ze zaterdag naar Watford vertrekken.

De Hornets hadden de pech om halverwege de week thuis met 2-1 te verliezen van Chelsea, omdat hun inspanningen op niets uitliepen tegen de koplopers. Die prestatie, en het feit dat ze er uiteindelijk niets van konden laten zien, heeft misschien wat energie uit het team gekost en dat zal vrijwel zeker tegen hen werken wanneer in-vorm City Vicarage Road bezoekt.

Hoewel ik hier een overwinning van City verwacht, kan Watford er misschien een wedstrijd van maken en zelf op het scoreformulier komen.

Een City-overwinning met beide teams om te scoren is mijn belangrijkste gok, aangezien de bezoekers in elk van hun laatste drie wedstrijden hebben toegegeven en slechts twee schone lakens hebben in hun laatste 10 algemene wedstrijden.

De mannen van Claudio Ranieri hebben dit seizoen ook hun spel tegen de grote teams verhoogd en hebben een 4-1 overwinning op Manchester United geboekt. The Hornets scoorden tegen Chelsea en creëerden een paar kansen in nederlagen tegen Liverpool en Arsenal, en nu de verdediging van City er de laatste tijd een beetje verdacht uitziet, kunnen we beide keepers zien verslagen in de late Premier League-aftrap op zaterdag.

Watford zou misschien een doelpunt kunnen maken, maar ik verwacht nog steeds een redelijk comfortabele overwinning voor de mannen van Pep Guardiola en een 1-3 uitoverwinning heeft een kans op de juiste scoremarkt.

BESTE CORRECT SCORE TIP VANDAAG

Barcelona vs Real Betis
BARCELONA to win, 3-1

 • Dec 04, 2021
 • 16:15
 • Wedstrijden in Camp Nou dit seizoen zijn gemiddeld drie doelpunten
 • Er zijn 3+ goals gevallen in de laatste vier uitwedstrijden van Betis
 • De laatste zeven confrontaties tussen deze twee partijen bevatten minstens drie goals

Barcelona heeft twee overwinningen en een gelijkspel behaald sinds Xavi's terugkeer naar Camp Nou, en ondanks het recente overwinningsrecord van Real Betis, verwacht ik dat ze die vorm in dit duel zullen voortzetten.

De ploeg van Manuel Pellegrini staat op de vijfde plaats in de rangschikking, maar toen ze de stap maakten om het hoofd te bieden aan tegenstanders van hogere kwaliteit, hadden ze het vaak moeilijk.

Wat in hun voordeel is, is een sterke aanval die twaalf doelpunten heeft gescoord in die vier opeenvolgende overwinningen, maar ik verwacht dat Barcelona te sterk zal zijn en een 3-1 overwinning zal behalen.

BESTE BTTS VANDAAG

PSV vs Utrecht
both teams to score - yes

 • Dec 04, 2021
 • 16:30
 • Bij zes van de laatste acht overwinningen van PSV kregen ze ook minstens één keer tegen.
 • PSV scoorde 2+ goals in vier van hun laatste zes wedstrijden.
 • Utrecht gaf in zeven van de laatste acht bezoeken aan Eindhoven minstens twee keer toe.
 • Utrecht verloor ondanks het scoren van een doelpunt in hun laatste drie Eredivisie uitwedstrijden.

Ik voorspel een zeer vermakelijke wedstrijd in het Philips Stadion die uiteindelijk zal eindigen in weer een teleurstellende middag voor Rene Hake. Ik voor een 3-1 thuiszege voor de mannen van Roger Schmidt. Beide teams scoren lijkt me een zekerheidje.

Misschien vind je hierboven een voetbal voorspelling die aansluit op waar je gevoel al op wilde aansturen. Lees in dat geval nog de uitgebreide analyse die onder iedere tip staat geschreven.

Heb je een keuze gemaakt welke voetbal voorspellingen tips het verschil voor je kunnen maken? Misschien is het dan nog de moeite waard om ons overzicht met sportwedden bonussen te bekijken om te zien of je een weddenschap met gratis bonusgeld kunt zetten.

Hoe wij voetbalwedstrijden voorspellen

In tegenstelling tot veel andere sites met voetbal voorspellingen in Nederland, vind je op WaaropWedden geen voting systeem waarmee bezoekers kunnen stemmen welke uitkomst zij het meest waarschijnlijk achten. De realiteit van dit soort systemen is dat deze vaak niet de juiste voetbal uitslagen voorspellen.

De voetbal voorspellingen tips die hierboven staan vermeld zijn daarom samengesteld door ons uitgekozen specialisten met een bewezen trackrecord. Zij analyseren beschikbare data en statistieken en komen vervolgens met een voorspelling die zij ook kunnen onderbouwen.

Onder elke tip kan je dan ook een uitgebreide onderbouwing lezen waarin wordt uitgelegd waarom wij denken dat deze uitkomst het meest waarschijnlijk is. Uiteraard nog altijd geen garantie om te winnen, maar je kunt hier zeker je voordeel mee doen.

Match result, correct score, over/under en andere gokmarkten

Een voorspelling voetbal kan gegeven worden voor verschillende soorten uitkomsten en gok markten die er bestaan. Hier vind je een overzicht van de populaire markten voor voetbalweddenschappen met uitleg.

Wij voorspellen in de meeste gevallen een standaard match result oftewel de 1X2 markt, wat betekent of een wedstrijd gewonnen wordt door het thuisteam, uitteam of in een gelijkspel eindigt na de reguliere speeltijd.

Daarnaast vind je hier ook voetbal voorspellingen voor onder andere correct score, over/under goals en corners, asian handicap en nog veel meer markten voor voetbalweddenschappen. Als je niet goed weet voor welke markt voorspelt wordt in de tip, lees dan het artikel achter bovenstaande link.

Voordeel doen met voetbalvoorspellingen

De naam van onze website geeft al een beetje weg op welke manier je voordeel kan behalen met de voetbalvoorspellingen die je hier kunt vinden. Met voetbalwedden voorspellingen kan je je winkansen verhogen bij het wedden op voetbal online.

Natuurlijk hoef je onze tips niet op deze manier te gebruiken. Misschien wil je simpelweg indruk maken op je vrienden door hen te laten merken dat je verstand van zaken hebt. Als iedereen in je vriendengroep het heeft over de topper van aankomend weekend, dan kom je natuurlijk goed over als jij statistieken weet te melden over de voorgaande edities van de wedstrijd en wat dit mogelijk voor de uitkomst van de aanstaande wedstrijd kan betekenen.

Voorbeschouwingen en prognoses grote wedstrijden en toernooien

Wanneer er grote wedstrijden in de bekende voetbalcompetities van de wereld worden gespeeld of toernooien die iedere voetballiefhebber volgt, dan proberen wij uiteraard onze voorspellingen voetbal hierop af te stemmen. Tevens kan je op WaaropWedden uitgebreide voorbeschouwingen en prognoses voor deze sportevenementen vinden.

Zo proberen wij bijvoorbeeld aan de start van iedere competitie en toernooi een winnaar te voorspellen en delen wij de odds bij de bookmakers met onze eigen analyse erbij hoe de kanshebbers op de eindoverwinning tot stand zijn gekomen.

Bekijk ook Toto Voorspellingen op WaaropWedden

De wedtips op deze website zijn in verschillende categorieën ingedeeld die misschien niet voor iedereen meteen logisch overkomen. Zo kan je bijvoorbeeld ook toto voorspellingen bekijken. Deze tips zijn vooral handig als je op zoek bent naar een toto lijstje om in je betslip bij de bookmaker te zetten als een combi bet of accumulator om zo hoog mogelijke odds voor je weddenschap te krijgen.

Overigens kan je ook hoge odds bereiken door bijvoorbeeld een correcte score te voorspellen. De regel is natuurlijk wel dat hoe hoger de quotering voor een inzet, des te moeilijker het wordt om deze goed te voorspellen. Wij hopen dat je met behulp van onze voetbal voorspellingen zoveel mogelijk geld weet te winnen. Houd het wedden wel gezellig en gok met mate.