UEFA Europa Conference League Voorspellingen voor wedden

De Conference League is de derde competitie in voetbal binnen Europa, georganiseerd door de UEFA. Aan dit toernooi doen teams mee die minder gepresteerd hebben in hun nationale competities dan de deelnemers aan de Champions League en Europa League. Of het zijn voetbalteams uit landen die door hun ranking minder of zelfs geen plekken voor de twee grootste Europese voetbaltoernooien krijgen. Door het internationale aspect van het toernooi is wedden op de Conference League toch in trek. Zeker bij de supporters van de teams die deelnemen natuurlijk. Als je een weloverwogen keuze wilt maken voor jouw weddenschappen. Check dan onze zorgvuldig samengestelde Conference League Voorspellingen. 

PROGRAMMA FEBRUARY

DONDERDAG 17 FEBRUARY, 2022

18:45 uur: Fenerbahce - Slavia Prague
18:45 uur: Midtjylland - PAOK
18:45 uur: Rapid Vienna - Vitesse
21:00 uur: Celtic - Bodo/Glimt
21:00 uur: Leicester - Randers FC
21:00 uur: Marseille - Qarabag
21:00 uur: PSV - Maccabi Tel Aviv
21:00 uur: Sparta Prague - Partizan

DONDERDAG 24 FEBRUARY, 2022

18:45 uur: Bodo/Glimt - Celtic
18:45 uur: Maccabi Tel Aviv - PSV
18:45 uur: Partizan - Sparta Prague
18:45 uur: Qarabag - Marseille
18:45 uur: Randers FC - Leicester
21:00 uur: PAOK - Midtjylland
21:00 uur: Slavia Prague - Fenerbahce
21:00 uur: Vitesse - Rapid Vienna

De toppers voor Nederlanders!

100 Euro Free credits

50 Euro Free Bet

20 Euro Free Bet

Conference League Wedtips

De winnaar van de Conference League krijgt automatisch toegang tot deelname aan de Europa League. Clubs die meedoen aan de UEFA Conference League komen voornamelijk uit kleinere voetballanden binnen Europa. De teams die meedoen kwalificeren zich via verschillende voorrondes. Ook zijn er teams die zich kwalificeren door uit te vallen in hogere competities, zoals de Champions League en de Europa League. Het in de gaten houden van Conference League voorspellingen kan helpen met het wedden op de Conference League. 

Net als in de Champions League wordt er gespeeld met drie voorrondes en een ronde voor de play-offs. Deze rondes worden gehouden voordat er wordt begonnen met de play-offs. Het toernooi begint met een groepsfase, waarbinnen ieder team een uitwedstrijd en een thuiswedstrijd speelt. Het hoofdtoernooi van de Conference League bestaat uit vier teams, verdeeld over acht groepen. De inkomsten die komen kijken bij de Conference League worden gehaald uit het prijzengeld, het geld van sponsors, geld van televisie en de inkomsten van het verkopen van kaarten voor wedstrijden. Wanneer spelers op het toernooi goed spelen, kan het zijn dat zij hun waarde voor zichzelf en voor de club verhogen. 

Tijdens een competitie in de Conference League spelen er in totaal 184 teams mee. Hiernaast komen er 46 teams als afvallers van de Europa League en de Champions League later instromen. De teams binnen de competitie spelen allemaal voorrondes, waaronder een eerste kwalificatieronde, een tweede kwalificatieronde, een derde kwalificatieronde en een ronde voor de play-off. 

Neem hier een kijkje voor actuele TOTO Voorspellingen Vandaag.

Wedden op de Conference League

Voor het wedden op wedstrijden in de Conference League kun je bij verschillende websites en bookmakers terecht. Tegenwoordig kun je ook live wedden op verschillende wedstrijden. Vroeger kon je alleen voor de wedstrijd een weddenschap plaatsen, maar tegenwoordig kun je ook tijdens de wedstrijd vanuit huis via je smartphone of PC weddenschappen plaatsen. 

Omdat de bookmakers een marge aanhouden, kunnen zij nog steeds tijdens het live wedden rendabel weddenschappen aanbieden. Door tijdens de wedstrijd in te zetten op wie er gaat scoren en hoeveel doelpunten er nog gemaakt gaan worden, kun je de wedstrijd extra spannend maken om naar te kijken. Conference League voorspellingen in de gaten houden helpt je met het wedden op de Conference League. Houd ook de Conference League kampioen voorspelling en de voorspelling van de Conference League van vandaag goed in de gaten.

Dé Bookmaker voor Nederlanders!

Typen weddenschappen

De verschillende bookmakers hebben een ruim aanbod aan soorten weddenschappen waaruit je kunt kiezen. Tijdens het toernooi kun je als speler op heel veel zaken wedden. Zo kun je natuurlijk wedden op welke club kampioen gaat worden, dit ligt aardig voor de hand. Ook kun je wedden op welke clubs gaan degraderen of welke clubs juist in de top 4 binnen de competitie eindigen.

1x2 weddenschap

De meest populaire weddenschap is de weddenschap genaamd de 1x2 weddenschap. Bij deze weddenschap voorspel je als speler wie de wedstrijd gaat winnen. Je kunt hier kiezen tussen de thuisploeg, de uitploeg of een gelijkspel. 

Double Chance weddenschap

Hiernaast kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor de zogenaamde Double Chance weddenschap, waarbij je niet alleen inzet op een overwinning maar ook op een gelijkspel. Dit is bijvoorbeeld interessant als je het idee hebt dat een bepaald team kan gaan winnen, maar wanneer je ook vermoedt dat het in een gelijkspel kan eindigen. Natuurlijk betekent dit wel dat je minder per euro zult verdienen wanneer je speelt met Double Chance, omdat de kans dat je gelijk krijgt groter is dan bij de 1X2 weddenschap. 

Draw no Bet

Bij dit type weddenschap vervalt de inzet wanneer de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. Wanneer de andere ploeg wint, dan verlies je je inzet. Het voordeel van dit type inzet is dat de weddenschap meer zekerheid biedt dat je iets wint. Hier staat dan weer tegenover dat de odds lager zijn dan bij een 2x1 weddenschap. 

Halftime/fulltime weddenschap

De halftime/fulltime weddenschap is een weddenschap die je kunt vergelijken met de 1x2 weddenschap. Het verschil bij dit type weddenschap is dat je eerst moet voorspellen welk team er bij de rust voor staat. Vervolgens moet je voorspellen welk team er uiteindelijk gaat winnen. 

De toppers voor Nederlanders!

100 Euro Free credits

50 Euro Free Bet

20 Euro Free Bet

Over/under goals weddenschap

Dit type weddenschap is geschikt wanneer je een wedstrijd gaat kijken waarbij de deelnemende teams erg aan elkaar gewaagd zijn, maar waarin je ook verwacht dat er veel doelpunten gescoord zullen gaan worden. Bij dit type weddenschap wordt vaak gewed met “over 2.5 goals” en “under 2.5 goals”. Bij de eerste mogelijkheid win je wanneer er minimaal 3 keer gescoord wordt. Bij de tweede mogelijkheid win je wanneer er minder dan twee keer gescoord wordt. 

Both teams to score weddenschap

Bij de both teams to score weddenschap bepaal je eigenlijk dat beide teams in ieder geval een keertje gaan scoren. Het is slim om deze weddenschap te sluiten wanneer je verwacht dat beide teams minimaal een keertje gaan scoren, bij een wedstrijd waar de krachtverdeling naar verwachting gelijk is. Ook kun je een tegenvariant spelen, het zogenaamde both teams to score: no. Hierbij bepaal je vooraf dat geen van beide teams gaat scoren. 

Win to nil weddenschap

De win to nil weddenschap lijkt op de both teams to score weddenschap, maar het verschil bij deze weddenschap is dat je hier erop wedt dat het winnende team ook nul tegendoelpunten in de wedstrijd zal krijgen. 

Correct score weddenschap

Het laatste type weddenschap dat wordt gespeeld is de correct score weddenschap. Omdat dit type weddenschap moeilijk te winnen is, zijn de betting odds ook hoger. Je moet de uitslag namelijk precies goed hebben om te kunnen winnen. 

Weddenschappen met handicap

Naast deze weddenschappen bieden bookmakers ook verschillende varianten met handicaps aan. Een voorbeeld van zo’n handicap is de European handicap, waarbij je een van de teams in feite op een fictieve achterstand zet bij aanvang van de wedstrijd. Naast de European handicap bestaat er ook nog de Asian handicap.

Wil je de officiële UEFA informatie over de Conference League lezen kijk dan hier